hur kan man vara så perfekt?

// A & M !!!

Little black butterflies Deep inside me

What would my daddy say?
If he saw me hurt this way

-

heey -.- , aa jaee sur för jag sitter i skolan -.- HAHA nej men aso hatar att vakna en halvtimma innan skolan då är jag deckad när jag kommer hit..
aja men igår gick till balen typ när dom sluta haha de såg kul ut :), och madelen var skit vacker!
men jaaao slutar halv 4 idag sen efter ska jag hem och storstäda Robertos ( min brors) rum eftersom att han kommer imorgon :), han kommer 10 på kvällen TROR jag och Alicia kommer vid 9 :) tamaaam

menmen hare bra

...

Take care

öhh
Shaa!! hihi Madelen har ju Bal just nu! så vid typ tio tiden ska jag dra till skolan hihi vill se lite
sen efter ska jag slagga hos maddä :) hihi men måste ducha först och sånt hehe men just nu sitter ja o ladda ner låtar I BALLKONGEN! höhö nejmen de är faktiskt kallt!
men cyyaa!!!

Jag älskar mina bästavänner 
Ni betyder mest & ni vet vem ni är



Jag älskar mina bästavänner 
Ni betyder mest & ni vet vem ni är



fml nu.

heey vad görnii?, hur mår nii?- själv mår ja g HELVETE, ligger i feber som jag fick igår så på kvällen börja jag kräkas som en dåre, tillslut fick jag inte ut något mer och kroppen ville fortfarande så de spändes skit hårt i magen...riktigt jävla obeskrivligt ont + på de hade/har jag skit ont i hela kroppen och hade svårt för att sova.. så hahaha ja nu vet ni hur jag mår, hahahaha va mycke jag svär när jag mår dåligt. ber om ursäkt  ;)
Juste min bror är i spanien sen i fredags, saknar han hahaha han ringde igår på kvällen imellan jag höll på spy sen efter ringde jag han, hahaha kl va typ 1 och han höll på äta värsta maten hahaha så jag ringde och skällde ut han ''idiooot vad äteruuuu, hemma du skulle inte ens äta bröd vid den här tideeen'' hhahaha men aaoo
hihi hare bra
onödigt inlägg.


juste hihi morsdag igår, gick på morgonen och köpte de här till henne :)

På väg t Amanda

Går helt själv till Amanda, sedan ska vi jogga :) fett nice. Ville bara lägga till en sak att en kille gick nyss förbi och han lukta skit gott. Hahaha aja hejdå


Hos Madde båda två

Hääääj skönt med lov,kom hit direkt efter skolan, den va okey men de är bättre med lov men just nu sitter Madde och nördar spel medans jag nördar hennes telebobo hööhöö funderar på att baka snart men jaa hoppas ni hare tamam


Brosh

Ja Amanda berätta att jag skulle ha nationella idag. Och det gick sådär. Vet inte själv. Är fett tveksam :/ nu äre upp till Gud att det gick bra.

Sitter just nu och kollar på Jersey shore. Hahah jag älskar när Snook gråter. Skit gullig och så kom jag på att jag har en till nationella i matte imorgon eftersom att jag missade den ena. Nu fick jag ångest igen. Hejdå.


BitchPlease

heeej, vad gör nii, jag kom nyss hem eller nej nu ljuger mandosh! jag kom en för typ 40 minuter sen var ute o gick med maddäh! sen nu har lagt ricinolja och väntar på att det ska sköljas ur! :)
Haft tandverk hela dan tror jag har hål ska gå o boka tandläkar tid imorgon intressant hihi men skönt bara skola imorgon och onsdag sen ledig 4 dagar JIPPI KAJEJ..
Fick ett par korta vita converse idag av brullan hihihi så imorgon ska tvätta mina amerikanska så jag kan använda båda!... Intresant IGEN
Juste madde har Nationella imorgon och hon är fett orolig HOPPAS HOPPAS att det går bra för henne!

Men nu ska jag äta nudlar sen ducha & sen plugga
puss:* omg va gay det lät okej tar om det

HEJDÅ! :D

Ett av mina största mål är att få tbx dehär långa håret...

-


vill köpa in.

ELLER
nu äre så här att jag åker till kista/stan i helgen för att leta efter en vårjacka med madde
men är osäker på vilken av dom här modellerna, skin verkar vanligt men ändå skit fint och tyg
de är också nice! så får se vad jag får med mig hem!
Sen vet man aldrig om man hittar något finare!

söndag

häääj (L) tamam helg säger jag. I Fredags slagga hos madde (kaos som vanligt) först efter skolan drog t madde sen tagga hem sen messade madde o planerade att sova över sen ja kom vi köpte stor redbull,godis och vi började baka NICE  på kvällen hängde ute med natasha o madde sådär tamam sen aa vid 11 vi drog hem, dagen efter ja o madde tagga t kyrkan sådär sen efter vi skulle ut me natasha igen men hon drog till Husby då fuckit jag hämta alicia vid typ 22 ja hon o madde drog till vällingby donken (vägen dit och tbx va kaos) vi käka glass sen vi tagga hem sen alicia slagga hos mig sen idag hon åkte hem till bollnäs igen senare jag och min bror drog först för att fiska hahaha gick inte så bra han fick damp med fiskespööet och skärde sig så vi köpte glass och ssatt vid en strand mysigt fast kallt hihi men aa nu ja sitter hemma skola imorgon, vie lediga torsdag och fredag TAMAM! menmen hoppas ni har haft en bra helg!
jaja vi hörs bjuder på bilder från helgen
Ja& madde
igga mig Kaosface
Bilder från idag




Nyvaken, är påväg t släktingar


svar på tal

angåeende ricinoljan :

Hur använder du recin olja, hur länge bör det värka i håret och hur många gånger i veckan, har du märkt någon skillnad?

2012-05-09 @ 20:46:38

svar :
Jag maserar in oljan i hårbåttnet en stund sen låter det sittar runt 40 minuter, Jag väntar 40 minuter sen är det upp till andra hur länge dom tycker det räcker men 40 minuter är tillräckligt.
Det här gör jag varje gång jag tvättar håret var tredje dag så runt 2-3 gånger i veckan!
Jag använde den när jag hade långt hår också och de hjälpte mycket! men det är olika för alla för vissa kan de växa 10 cm i en månad tror jag så var det för en tjej
En grej med den är att igentligen är den för tarmar och grejer men om du går på apoteket (där du köper den) då kan dom säga att Ja det funkar för håret också!

Hoppas du fått svar på din fråga! :)
Annars är det bara att kontakta mig via facebook Amanda Amore

Exempel på en tjej som använt den


hey ya

heejhej, vad gör ni? jag gör inget väntar på tiden så jag kan skölja ur Ricinoljan jag har i håret! den hjälper så mitt hår växer snabbare speciellt nu när jag klippt ganska kort.. fast ne inte kort men till skillnad från förut är det kort självmordstankar. mänmän va i plugget  idag som vanligt kom hem städade mitt rum och sen har inte gjort så mycket!
Ska snart ducha sen ta & plugga :)
hihi har inte så mycket att tillägga så bjuder på någon bild!

I give up.

 

saknar dig för mycket, varannan vecka nej det räcker inte
det måste vara som förut varje dag 24/7 min andra halva du vet inte hur svårt det är nu.
vi säger att det är bra nu men inombords de är fkn helvete.
fuckit.


@skolan

shaa sitter i skolan har Svenska jobbar med ord så tänkte slänga in några ord i bloggen! hihi i helgen slagga jag hos madde aso svär de va KAOS finns inget att säga om det men de va en av våra bästa nätter som jag slaggat över.. HAHA MISSTOLKA INTE BITCH!
menmen den 20nde ska leta vårjacka till mig men vet inte vilken typ av vår jacka tips? hähä menmen ni får ha det nice!


livet är en dans på rosor

HAHA sär jae cok glad.. HIHIHI hahahah de räcker okej hej :) vad gör ni ? jag laddar ner muuuciias tilll min telebobahh hihihi cok skönt imorgon fredag blir att träffa bagis tjejerna direkt efter TAMAM. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH  ja dör  av garrv .. pågrund av en video..
har inte gjort något speciellt jajajaja vi hörs :)
j
jajajajajaajjj ;D

kärlek till den här


// Amanda

RSS 2.0