mysigare utan rubrik!

shablala gör inget specielllt har duchat  osv osv osv lalala bla bla ja som ni märker har jag inget liv..
Utgång med madde vid 5 tiden och ska försöka fixa bilder om åsnan tänker vara gullig och vara social på bilder..
hihi vad gör ni idag då?:)
Jag vill klippa sne lugg, borde jag de? :)

mysigare utan rubrik!

shablala gör inget specielllt har duchat  osv osv osv lalala bla bla ja som ni märker har jag inget liv..
Utgång med madde vid 5 tiden och ska försöka fixa bilder om åsnan tänker vara gullig och vara social på bilder..
hihi vad gör ni idag då?:)
Jag vill klippa sne lugg, borde jag de? :)

www.sagahusberg.blogg.se

En as grym vacker bloggare med vacker röst!
lyssna på hennes covers ni kommer absolut inte ångra!

Min favorit bloggare!


Dagens låt!

//Mandah

All this way

heey!, vakande typ 9 sen jag ba fuck no tänker inte  vara vaken så här tidiigt på ett lov!, så ja försökte somna om och sen vakna jag typ 11 elle något sen jag har massa grejer i köket ja ba va händer sen ja jag går och kollar de va min bror som lagade '' omellet'' HAHA kaos aja öhm..
gör inget speciellt tänkte ta en duuuch sen ba chillah :)
juste så fkn typiskt att när det äntligen började gå bort snö då äre värsta snö kaouset idag -.-
men yeeeaah hörs senare! :) PUSS
puss puss miin älskling :*

nothing 2 lose

Heeey, vad gör ni? - Jag ligger deckad i sängen o messar ...blev ingen film kväll men imorn ska jag ta en promenad med madde,sen nåndag sa hon att jah ska slagga hos henne o kolla på skräckis,why not lixom...HAHA ja leker svensk! Hihi män jaaaa vill ha sommar :'( aj mamaa va ja längtar !!!!!!? Knas.. HahAha ja sa t madde nyss att ja bloggar igen hon ba säg walla... Som ni märker så är de här ett inlägg utan mening! Just nu mobil bloggar jag då kan ja inte få in en bild så de får bli mysigt utan! Men godnatt antar att jah bloggar imorn pussipuss Vägen kan ta mig vart som hellst,men ni kommer alltid hitta mig med ett leende'


/Madde

Madelenkwiek @instagram

Sitter i vardagsrummet och absolut ingenting än att redigera bilder på jonnys lur, instagram e bäst. Glömde tillägga igår att jag va dödssjuk och va bara hemma och spela ps3. Men idag känner jag mig helt frisk! Men stannade ändå hemma, men jag o Amanda har redan planerat gå på en lååång promenad på kvällen, så Mysigt mysigt. Jag avrundar här dåraa.


MANDAS NYHET

sha!, tror jag kommer börja blogga nu igen!
fast är inte riktigt säker på att de blir inlägg 24/7 like förut! men slänger in ett inlägg då och då!

Lov lov lov kära lov, har inte hittat på något ännu! men de är ändå ba måndag :) annars får jag sova ut hela lovet! öhm... ja ni jag fundrerar på att spara pengar till en lur.. jag får 500 varje månad och luren jag vill ha kostar 1800 typ så om jag lägger undan  min måndas peng i 3 månander då får jag mobilen, de är Xperia mini pro med tagnentbord, min vän alicia har en sån och jag döör för den, eftersom att jag vill ha Xperia som jag har men jag tål inte att det bara är touch, pågrund av det är jag inte så social på sms! osv osv :) hehe
men aa kan langa bild till er..
veckan efter sportlovet har alicia sportlov så  då kommer hon hit! så jävla sämst att vi inte har lov samtidigt! hatar hennes skola för de!..
men yess hoppas ert lov äger! :) senare ska jag ner med brullan och hyra film :)
jalla puss på eer!
thiis phone i want!

Filmdags!

sitter på mina liilla hårdaa säng med den stora skärmen framför mig och försöker leta efter någon sida där man kan ladda ner filmer gratis. Swesub har inte den filmen som jag vill se och piratebay fuckar -.- ska hämta Jonny efter dehär så får han hjälpa mig... men förra natten mysade jag och amanda med kladdkaka, 7 energidrickor och godis och tittade på två filmer, Greta och White chiks. Vi blev pigga som fan efter filmerna men båda två somnade efter fem minuter. Skiit mysiiiigt, oki ska kriga efter filmen Jarhead. Heeråååp.

jae döende....

Ye rubriken talar jae sjuuuk igen!!!!fml..men aa ligger inte.i koma så tänker gå t skolan ändå...vill nte missa ett prov.dagen igår va ganska Nice först samlades skolan,lyssna på ngra kärleksdikter sen några sjöng låtar,pågud så fkn tunga va två av låtarna ,världens bästa rappare i skolan!.men yee sen under dagen fick vi sammarbeta Me blandade grupper av alla klasser...sen efter skolan gick Me madde o tog en spruta som är väldigt viktig i den här.åldern...sen drog vi t henne en.stund sen drog vi t vby och fika ngra timmar och.gina har fått.in.min älsklingströja måste ha den...hahAhaaaa om ni undrar vrf de punkt lite överallt så äre för ja mobilbloggar o punkt ligger nära mellanrum...men a idag har vi studie dag sen två dagar till helg :)) ska baka Me madde...men yee hare bra No pics cuz.this is mobilbloggning

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG SÖTISAR

Ville ba önska er en stor hälsning! Hihi manda goes singel så får tillbringa dagen med bästa madde efter skolan,cok skönt inga vanliga lektioner! Puss hoppas ni får en bra daag


Ångeeestttttttt

sitter på golvet med massor papper och gör so skit o lyssnar på muzik. har fett me ångest, för de första ja ligger skit mycke efter i skolan och har nationella i svenska och har prov på fredga i fysik. Jag kan inte ett SKIT om fysik. jag vet inte ens vad en atom är för något. Jag kommer gå ut med kuk betyg den hära terminen. Ska gå o skjuta mig själv.

ett tag sen bloggen ..

sho!, fortfarande dataförbjud o allt... men sitter i skolan och saknar bloggen, i don't realy know när min data är i  mina händer.. men yes jag får ba längta.. vet dessutom inte om jag kommer blogga då.. kanske..
men yes hoppas ni alla mår bra!
mwaahh :*



RSS 2.0