snälla bli min?



gud älskar dig

-

trött,ledsen,sur.. kan det bli bättre?.

hemma jag med :)

heeey, kom hem för längesen och sitter och myser med mama :) helgvad gör ni då :)?
hihih men yes inga planer inför imorgon kyrka vid 19:00 sen ba hem sen skola dagen efter -.-
jaja men slutar sååhär :D
hejdå

Hemma nu och nuu myyys!


Vad händer hos er

Shaa sitter hos Madde och fixar oss inför kyrkan, speciell dag eftersom de är dop så aa har slaggat här och kommer hem sent idag jaaaaag lovar att försöka köpa internet under veckan..har sagt de minst hundra gånger... Hahahaaaha ni skulle hört madde inatt hon doooooog av garv shit de va kaos..


Nyvaken tjej


I'm back

Tjaa , då har man fått en iPhone av baba som min halv syster hämta då o pillar lite runt o så. Det va skit länge sen jag gjorde ett inlägg också ... Men ligger just nu i min säng i ska vakna fem i nio som vanligt. Sån jävla onööödig inlägg. Fuck blogg. O juste. ÄR DU GLAD NU AMANDA ATT JAG HAR BLOGGAT?

hello you!

Glad påsk! Kanske skulle sagt det igår men hihi. Så skönt med påsklov! I onsdags sov jag hos madde sen dagen efter var det sista dagen i skolan skulle igentligen sluta halv 4 men istället slutade vi halv 2 med att ståda klassrummet en halvtimma innan det var det vanliga lektioner. Öhm minns inte riktigt vad som hände sen men sen i fredags kom alicia till stockholm.tog en promenad med madde till vällingby så kom vi på att allt var stängt pågrund av långfredag hihi så vi tagga t mig o käka sen drog vi till alicia och hämta usb sladd t mig lur eftersom att jag ville uppdatera hos madde eftersom att jag inte har internet hemma så vi gick t madde uppdaterade ingen skillnad jag dampa sen aa roberto var oxå där med hennes bror så han skjusa hem mig senare när jag kom hem så kom alicia helt oplanerat de ba blev så:) mysigt mysigt igår vare kyrka sen gick hem till mormor och kom hem sent blev att jag somnade vid 3! Idag kanske bästavän kommer igen på kvällen! Härligt härligt hihi nu ska jag städa brorsans rum! Tjänar 200 på de! Super nice eftersom att jag och alicia ska se titanic i 3D under lovet! Jaja puss på er!

abow

men tjena! sitter i skolan..och är sjuk..IGEN typ fjärde gången och de var inte längesen jag blev frisk faktiskt för någon dag sen.. hänger inte med!
Menmen sista dagen sen påsklov! hoppas jag inte blir sjuk hela lovet :( .. har inga planer för lovet där emot :) kommer säkert vara med madde eller något.
men aao hhihi slutar 13.30 så det finns inget att vara sur över :)
ska försöka uppdatera ofta!

den här beskriver mig så mycket.hihihi


















hahaha vet väldigt många men jaa kör bara :)
//amanda


-


Absolut!.


min man mohahahahhh

/amanda


bloggpaus

jaja jag vet har varit borta länge men ja har inte bara orkar...som sagt vissa har sina dåliga dagar och ibland sina goda. så är det. men påsklov snart jag känner inte för att blogga och börjar väll att  blogga igen när jag känner för det?.

åh seriöst fuck vet inte vad ska jag säga längre.

one hundred million ideas floating around and around and around

RSS 2.0